persoonlijke service ♡ kant en klaar of zelf samenstellen ♡ verpakt als cadeautje ♡ gratis verzenden vanaf € 75,- (binnen NL)

Betalen, verzenden en retour

 

Betaalmogelijkheden:

Bij Nataliefs is het mogelijk om te betalen via iDeal en Bancontact. Zit er voor jou geen passend betaalmiddel bij? Neem even contact op via het contactformulier. 

 

Levertijden:

De exacte levertijd hangt af van het gekozen product. 

Het streven is om een bestelling binnen 1 week te verzenden. Voor bestellingen die gepersonaliseerd zijn, is dit maximaal 2 weken.

Heb je haast en wil je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebben? Dat is mogelijk tegen een meerpijs.  Neem contact op via het contactformulier. 

Let op: tijdens vakanties gelden er een andere levertijden. Als dit het geval is, is dit te zien op de homepage van de site. 

 

Verzending:

Je bestelling wordt verzonden met DHL. Bij verzenden krijg je een track&trace, zodat je jouw bestelling kunt volgen tot in jouw brievenbus.

NEDERLAND (1-2 werkdagen):

  • Brievenbuspakketje € 3,95
  • Pakketpost € 5,95
  • Gratis verzenden (NL) vanaf € 75,00

BELGIË (2-4 werkdagen):

  • Brievenbuspakketje € 9,75
  • Pakketpost € 13,00 
  • Gratis verzenden (BE) vanaf € 150,00

Ook verzending naar Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland mogelijk (zie bestelproces).

Ophalen mogelijk in Nieuw-Vennep

 

Retourneren:

Is een product niet naar wens? Je hebt 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Meld je retour aan via het contactformulier, vermeld daarbij het ordernummer. Vanaf het moment van de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. De kosten voor de retourzending zijn voor de klant. 

Wanneer je het product wilt retourneren dan is dit product onbeschadigd en ongebruikt. 

Gepersonaliseerde producten retourneren:

Omdat gepersonaliseerde producten speciaal voor jou gemaakt worden, is het niet mogelijk deze te retourneren. Ben je toch niet tevreden met het product (heb je bijvoorbeeld een foutje gemaakt tijdens het bestellen)? Neem dan even contact op via het contactformulier. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

 

Klachten?

Heb je een klacht over je bestelling? Neem contact op via het contactformulier, dan wordt er gezorgd voor een passende oplossing.