Veel gestelde vragen

Vragen over geschilderde peg dolls en verf

Welke verf wordt er gebruikt?

Er wordt altijd verf op waterbasis gebruikt, zowel de kleuren (DecoArt Americana Acryl) als de lak. Dit is veilig voor kinderen. 

De kleurweergave kan per beeldscherm verschillen. De kleur wordt zo goed mogelijk weergegeven op de foto's. Echter kunnen kleine kleurverschillen met de werkelijkheid niet worden uitgesloten.

 

Wat is de levertijd voor gepersonaliseerde peg dolls?

Dit hangt af van de bestelling en de drukte. Doorgaans worden bestellingen op maat binnen 2 weken verzonden. 

 

Kan ik ook verf bestellen om zelf mee te schilderen?

Dat kan zeker! Via het tabblad 'DIY- zelf aan de slag' zijn flesjes verf (Decoart Americana) en verfstrips (gevuld met DecoArt Americana) te bestellen.

 

Vragen over speelrijst

Is de speelrijst veilig voor kinderen?

De rijst wordt gekleurd met voedingskleurstof en een beetje natuurazijn. De rijst is niet bedoeld voor consuptie, echter is het geen probleem als er wat rijst in een kindermondje verdwijnt. 

 

Kan ik ook speelrijst op maat laten maken?

Als er een product niet in de webshop te vinden is, stuur dan een berichtje via het contactformulier. Zo kunnen we samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn. 

Vragen over Kinetic Sand

Vragen over Dutch Dough speelklei

Kan ik een review achterlaten?

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

 

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

 

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.