Hai, ik ben Natalie, het gezicht achter Nataliefs.

Wat leuk dat je mijn webshop bezoekt. 

 

In 2014 startte ik met het schilderen van geboortecadeaus en de jaren erna heb ik honderden mooie geboortecadeaus mogen maken. Inmiddels maak ik deze niet meer, tot grote teleurstelling van velen.

 

In 2021 ben ik de focus meer gaan leggen op het schilderen van peg dolls (houten poppetjes). De peg dolls werden enorm enthousiast ontvangen! Op 1 januari 2022 lanceerde ik deze webshop, meldde ik Nataliefs aan bij de KVK. Sindsdien is Natalie een officiële onderneming. 

 

Voor de één is de bestelling een leukigheidje, voor een ander zijn de poppetjes van grote waarde. Ondertussen is het assortiment uitgebreid met sensorisch spel, wat perfect combineert met de peg dolls. 
Het is zo bijzonder om zorgvuldig samengestelde gezinnetjes, themapoppetjes en sensorische speelsets voor jullie te mogen maken! Bij elke bestelling maakt mijn hart een sprongetje.

 

Ik krijg veel leuke, enthousiaste en lieve berichten van ontvangers. Daar ben ik heel dankbaar voor. En ik vind het ontzettend leuk om foto's te ontvangen van de setjes die ik verstuur. 

 

Hopelijk mag ik in de toekomst nog veel moois voor jullie maken. Ik ben er in elk geval klaar voor :)

 

Heb je een speciale wens en kan je die niet vinden in de webshop? Ik denk graag met je mee. Neem even contact op via het contactformulier